fbpx

19-10-20Judith WebberBeter samenwerken

Meer connectie

Er speelt van alles in je school(organisatie). De samenwerking gaat misschien nog niet zo soepel als je zou willen. Er is veel uitval, zo is er bijvoorbeeld nog een (te) hoog ziekteverzuim naar je zin. Mensen werken niet makkelijk samen, ze fungeren meer als eilandjes dan als puzzelstukjes. Ze stappen niet makkelijk op elkaar af, niet voor waardering en ook niet voor een kritische noot.

Je weet dat mensen binnenhalen en binnen houden een uitdaging is. Eigenaarschap is ook een hot topic, maar het is moeizaam om mensen meer betrokken te krijgen.

Waar dit aan ligt is je nog niet helemaal helder en/of je weet nog niet precies hoe je dit moet aanpakken of waar te starten. Wat je wel weet is dat je beweging wil… 

Judith is een veranderaar pur sang. Overal waar zij komt of spreekt, ontstaat reuring. Niet omdat het moet (extrinsiek) of als doel op zich, maar omdat zij mensen raakt. Hierdoor komt een beweging van binnenuit op gang (intrinsiek).

Een frisse wind op het podium! Judith is vernieuwend, verdiepend en zet mensen direct in beweging. En dat is nodig om jouw (school)organisatie te kantelen van kwetsbaar naar wendbaar!!

Zij laat je graag ervaren wat (meer) connectie betekent voor jou en in jouw werk en in jouw onderwijs(organisatie). Denk aan een soepele samenwerking, mensen die beter tot hun recht komen, minder uitval, prettigere (werk)relaties, meer vertrouwen & voldoening, gelukkige leerlingen en medewerkers en dús betere resultaten. Connectie heeft overal een positief effect op.

Wil jij:

  • Geïnspireerd worden met een positief, toekomstgericht verhaal?
  • Mensen van binnenuit en dus duurzaam in beweging brengen?
  • Verandering écht leuk maken, voor iedereen?
  • Aangestoken worden door pure passie?
  • Geraakt worden door openheid?
  • Uitgenodigd worden te zien waar de mogelijkheden liggen?
  • Leren over jezelf én van elkaar?
  • Last but not least: lol hebben terwijl je leert?

Kom dan naar de sessie van Judith Webber, resultaat gegarandeerd!

 

www.judithwebber.nl