fbpx

Arjen BanachToekomst van (thuis) werk

Cultuur in organisaties bepaalt het succes van morgen!

 

De voelbare druk bij veel mensen in bedrijven en (school) organisaties kan omlaag. Energie in  organisaties is het toverwoord volgens Arjen Banach.

Arjen is een veelgevraagd spreker. Hij is gefascineerd door energie in organisaties. Met energie in organisaties is er ruimte voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap.

Bovendien is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, nodig om te kunnen winnen in de wereld van morgen. 

Investeer je in jouw professionals, dan bepaalt dat hoe succesvol jouw school of bedrijf is. Jouw professionals zijn tenslotte je kapitaal, hun aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid zijn onlosmakelijk verbonden met de opbrengsten van jullie organisatie.

Juist nu verandert de wereld razendsnel en hoe beweeg je daar als leider ook in mee? Wat maakt dat sommige organisaties wel tijdig kunnen schakelen en anderen niet en dus continue achter de feiten aanlopen?

Is jouw schoolorganisatie klaar voor de toekomst?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen worden georganiseerd. 

Wat zijn essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen?

Arjen is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen aan het verkeerde adres. Arjen brengt energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen.

Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

Niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang!

Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en werkgeluk maakt hij inspiratiesessies tot een groot succes. Net zo makkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, team en medewerkers. 

Kies je voor Arjen Banach, dan kies je voor meer energie in jouw organisatie! 

www.arjenbanach.nl 

https://www.youtube.com/user/abanach89