fbpx

Ben Middelkamp Meer lef en durf in jouw organisatie?

Zoek jij als (team)leider, directeur of bestuurder naar een manier om jouw team te inspireren met meer lef en durf? Denk jij dat ze dit wel in zich hebben maar misschien nog niet genoeg laten zien? Met meer lef en durf wordt jullie organisatie ook meer wendbaar. Medewerkers bewegen zich makkelijker (soms letterlijk en figuurlijk) door de organisatie. 

Onderzoek eens of mental coaching iets voor jou en/of jouw team is.

Een mens zit eigenlijk heel simpel in elkaar, maar hij maakt het zichzelf vaak onnodig moeilijk door van alles te bedenken dat er niet is. Door denken ontstaan vaak de problemen.

Met de methode “Gewoon Doen” laat mental coach Ben Middelkamp mensen anders denken. De meeste mensen bedenken allerlei risico’s die zich misschien voor kunnen doen. Daardoor durven ze bijna niks meer. Hoe ga je om met weerstand en tegenslag. Bijvoorbeeld te verwachten van ouders of medewerkers bij de invoering van een bepaalde verandering in je organisatie. Door Corona is er waarschijnlijk ook het een en ander binnen jullie organisatie gewijzigd. Al is het alleen al de mindset van de medewerkers. 

Mental coaching leert mensen meer vanuit kansen en mogelijkheden te laten handelen dan vanuit angst of bedreiging.

Door mental coaching ga je geloven in jezelf, groeit jouw eigenwaarde en ontwikkel je een positiever zelfbeeld. Je gaat beter om met tegenslagen, conflicten, gezondheid, onzekerheid en stress.

Gedachten bepalen je gevoel, gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt je algeheel functioneren”

Wie wil jij ZIJN als leider? Jij hebt dagelijks meerdere rollen te vervullen.

Ook jij kunt je functioneren in die verschillende rollen verbeteren door je “mentaal” te laten coachen. Het geeft je veel kennis en inzicht in jouw mentale systeem. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en te leren vertrouwen op je intuitie. Je leert je emoties onder controle houden en leert je gedrag te sturen.

Onze huidige complexe maatschappij vraagt om wendbare mensen. Die zich niet te veel laten leiden door wat anderen van ze zullen denken. 

De “Gewoon Doen” methode is voor iedereen die zich GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie.

Laat je tijdens de masterclass van Ben Middelkamp meenemen in de mogelijkheden van mental coaching voor jou en jouw organisatie! 

Ben kan als vervolg een arrangement op maat maken voor jouw teamleden mocht dit wenselijk zijn.

www.promeg.nl