fbpx

07-10-20Jaap VersfeltMeer werkplezier met stichting leerKRACHT!

Meer werkplezier in het onderwijs. En meer betrokkenheid van de leerling. Dat is nodig. Iedereen heeft wel een mening over het onderwijs. Ondertussen sta jij als schoolleider met de voeten in de klei en ervaar je de dagelijkse realiteit. Jullie zijn veel tijd kwijt aan rompslomp, organisatorische randzaken en eindeloze vergaderingen. Je komt onvoldoende toe aan het verdiepen en vernieuwen van het onderwijs.

Dat kan anders! Als je werkt in een cultuur van “elke dag samen een beetje beter”.

Dan pak je deze problemen samen met je team van leerkrachten aan. Met als resultaat een bewezen impact op onderwijs, werkplezier, eigenaarschap en leerling betrokkenheid…..

Hoe? Door o.a. heel gerichte bordsessies met het team die wekelijks terugkeren en waarmee concrete doelen ook echt worden behaald! Er is geen aanpak die zo snel en effectief werkt, constateren ook onderzoekers van de Universiteit van Utrecht.  

Stichting leerKRACHT helpt een verbetercultuur snel en eenvoudig te realiseren. In heel Nederland werken al ruim 550 scholen in het basisonderwijs met leerKRACHT en dat aantal groeit snel! Op deze scholen gaan de gesprekken weer over onderwijs.

Laat je inspireren over de duurzame en bewezen aanpak van Stichting LeerKRACHT door eigenaar/oprichter Jaap Versfelt. Jaap is een gedreven professional die in 2012 zijn baan als senior-partner bij McKinsey opgaf met een nieuwe missie: het onderwijs in Nederland verbeteren. Door een aanpak van “samen elke dag een beetje beter”.

Inmiddels werken ruim 880 scholen (ook VO’s) in Nederland met deze aanpak en dat aantal groeit razendsnel. Wil jij weten waarom? Sluit je dan aan bij deze Masterclass, wie weet is de aanpak van LeerKRACHT ook geschikt om jouw school verder te brengen!

www.stichting-leerkracht.nl