fbpx

KLANTEN & PARTNERS

Vergaderen, trainen en presenteren in Stadshuys053 betekent letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor het ontstaan van ideeën. Met uitstekende vergaderfaciliteiten, supercatering, loungeplekken en een heerlijk groene buitenplaats. Hier hebben we, samen met onze partners, al heel veel klanten blij mee gemaakt.

“We hebben het fijn gehad bij je en het was een goede dag! Daar heeft de locatie zeker aan bijgedragen.”

Loes/Domijn

Ontbijt Stadshuys053

“Omdat de locatie zo dicht bij het centrum ligt, is deze makkelijk bereikbaar voor iedereen die even in en uit vliegt (wat in ons geval een voordeel was omdat we relatief veel mensen voor kortere tijd aan tafel hadden zitten).

De huiselijkheid maakt het informeel en zorgt ervoor dat ook stevige discussies net iets minder kil verlopen. Eigenlijk voelde het als een collectieve thuiswerkdag, waardoor het efficiënt was zonder dat we daar op hoefden te sturen.”

Marion/Gemeente Enschede

“Net met de mannen gesproken en ze vonden het geweldig gister! Hun woorden: supermooie locatie, state of the art apparatuur, fijne begeleiding, catering perfect. Ze vinden het jammer dat er niet veel vaker onderzoek in Enschede gedaan hoeft te worden zodat ze bij jullie kunnen gaan zitten.

Spread their words!”

Cornee/Mare Amsterdam

“Met Florijnz Corporate Finance hebben we een perfecte teamdag gehad in Stadshuys053. We voelden ons er gelijk thuis, waren verrast door de goede faciliteiten en dat bood ons veel ruimte voor nieuwe ideeën met ons team. Vooral de huiselijke sfeer sloot erg goed aan bij het doel waarvoor wij kwamen: vooruitblikken naar de toekomst en geïnspireerd weer naar huis. Bedankt Annemarie, we hebben genoten.”

Liberein
Thales
Thales

“Stadshuys053 heeft ons erg verrast. Deze nieuwe, prachtige locatie met goede faciliteiten is voor vele doeleinden geschikt. De verschillende stijlvolle ruimtes bieden bijvoorbeeld een perfecte setting voor productfotografie op locatie, waarbij de gekozen materialen en kleuren in het interieur zorgen voor de juiste sfeerbeleving.  Perfect om onze CUBIQZ kartonnen meubelmodules in beeld te brengen!”

samen Twente
Alifa
IKT

“Ook al hebben wij op het UT terrein veel eigen vergader” ruimtes”, Stadshuys053 voelt echt anders.

De warme ontvangst, de stijlvolle ambiance zorgt ervoor dat iedereen gelijk ontspant. En de sessie altijd een mooie uitkomst geeft.

Wij komen terug!”

Domijn
GGD
Incorpe

“Prachtige locatie met alle moderne faciliteiten! Vergaderruimte met de nodige plekken om je even te kunnen afzonderen. Luxe catering faciliteiten, moderne apparatuur en gastvrijheid!

Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid!”

Huisartsen Hasselo

PARTNERS

Heinink
Qua koken
cafe Soleil
Smaakrebel dawid kordyk
Kokerette
Kokerette
cafe Soleil
Kokerette
Collage Stadshuys053 Enschede

Oliemolensingel 175    7511 BB Enschede    +31(0)6 3303 5922    info@stadshuys053.nl