fbpx

Jan-Willem DuimPlatform Flexleerkracht

Openbaar platform Flexleerkracht

Zie jij het lerarentekort in jouw school(organisatie) met rasse schreden op je af komen? 

Of valt het nu nog mee maar wil je een groot tekort zoals dat in de grote steden al het geval is, voor zijn?

Dan kan de waardevolle informatie die Jan-Willem Duim jou gaat geven tijdens zijn masterclass over de (maatschappelijke) ontwikkeling van de freelance leerkracht jullie schoolorganisatie verder brengen.  

Deze inspirerende sessie is interessant voor de HRM specialist, schooldirecteur, bestuurder en ook voor de leerkracht zelf. Dit thema treft namelijk de hele schoolorganisatie.

Wie denkt dat flexibel werken in het onderwijs een trend is die weer overwaait, heeft het mis. Steeds meer (jonge) bevoegde onderwijsprofessionals kiezen voor een rol als freelance leerkracht. Dit “type” leerkracht staat zelfs in de lijst van de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst (bron Intelligence Group, januari 2020).

Daarnaast is er een grote groep bevoegde leerkrachten die ooit het onderwijs verlaten heeft en best graag terug wil keren maar dan op een andere manier dan voorheen. Deze groep, de zogenaamde stille reserve is er, groeit hard maar is voor velen nog onzichtbaar en ogenschijnlijk onbereikbaar.

Jan-Willem heeft in nog geen twee jaar tijd al ruim 250 zelfstandig leerkrachten aan zijn openbare platform FLEXLEERKRACHT weten te verbinden. Wat drijft hen om op deze manier in het onderwijs te willen werken?

Op welke manier kun jij een ZZP’er in jouw schoolorganisatie inzetten? 

Kun jij over de grenzen van de heersende mythes als te duur, ze doen het voor het geld, ze hebben geen binding met team en leerling, heen kijken?

Kies dan voor deze inspirerende masterclass door Jan-Willem!   

Met mooie voorbeelden uit de praktijk ga jij anders tegen de ZZP’ers in jouw schoolorganisatie aankijken!

www.flexleerkracht.nl of kijk eens op zijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/janwillemduim/