fbpx

Thijs LaunspachDruk zijn is een keuze, rust nemen ook!

Druk zijn is een keuze! Rust nemen in juist drukke tijden ook!

Thijs Launspach (1988) is een Nederlandse psycholoog, auteur en trainer. De laatste tijd is hij regelmatig op TV, radio en in de krant verschenen. Zijn columns raken een breed publiek. 

Thijs is expert op het gebied van stressmanagement, burn-out en millennials. Hij heeft verschillende boeken over deze onderwerpen geschreven. Zijn nieuwste boek over stress en burn-out, Fokking druk krijg jij natuurlijk na zijn workshop mee!

Hoe kun je rust bewaren in drukke tijden? Hoe kun jij effectiever werken? Met bewezen effectieve technieken en aansprekende werkvormen komen tot de kern van je drukke bestaan. Wat zorgt er voor dat je je leven en je werk als druk ervaart? En hoe zou je dit kunnen veranderen? Je werk gedaan krijgen op een manier die goed voelt?

Thijs is een openbare spreker, een gastdocent en een regelmatige gast in talkshows. Thijs was docent aan de Universiteit van Amsterdam en geeft momenteel les aan de School of Life in Amsterdam. Vanuit zijn bedrijf Rustburo helpt hij mensen een rustiger en ontspannen leven te bereiken. Zonder minder te hoeven werken.

Hij is er samen met zijn team van overtuigd dat iedereen het minder druk kan hebben zonder minder te werken. Dat druk zijn een mindset is (en een keuze!) en geen objectieve waarheid. Op een prettige manier werken zodat je minder druk ervaart. Met een aantal eenvoudige stappen werk je overzichtelijker en rustiger.

Tijdens deze workshop leer je van Thijs en van elkaar hoe je stressbestendiger kunnen worden en werkdruk minder als werkdruk ervaart. Wat is stress en hoe herken je deze bij jezelf? En welke stressors komen vaak voor?

Je gaat tevens aan de slag met effectieve stress-reducerende technieken en je maakt een opzet voor een persoonlijk stress-actieplan. Deze technieken kun jij vervolgens ook weer delen met je team! 

Kijk alvast eens op zijn website www.thijslaunspach.nl