fbpx

05-10-20 + 22-03-21Eva NaaijkensWerken met kwaliteitskaarten

Nu er zóveel thema’s spelen in het basisonderwijs waarvan het lerarentekort misschien wel de meest ingrijpende is voor jouw schoolorganisatie, is de tijd rijp een nieuwe beweging in gang te zetten. Die van anders organiseren.

Anders organiseren zorgt ervoor dat élke basisschool in staat is om het tij te keren zonder daarbij afhankelijk te zijn van onze overheid. Of het nu gaat over issues als krimp, het passend onderwijs, werkdruk, salariëring en nu het lerarentekort……

Allemaal hebben ze in meer of mindere mate één gemeenschappelijke deler: we zijn de regie verloren over onze eigen processen. En dit maakt het basisonderwijs (te) kwetsbaar. Tijd voor nieuw perspectief!

Eva Naaijkens neemt jou mee in dat nieuwe perspectief. Zij is directeur van de bekende Alan Turingschool in Amsterdam, en mede eigenaar van Enigma Onderwijs. Samen met leraar van het jaar 2011 Martin Bootsma schreef zij het boek “En wat als we nu weer eens gewoon gingen lesgeven” waarin ze haar succesvolle kwaliteitsaanpak beschrijft die met name op gericht is op anders organiseren waardoor leerkrachten weer hun autonomie terugkrijgen die werkdruk verlagend is en zorgt voor optimale schoolontwikkeling. Inmiddels is hun boek een bestseller en zorgt hun kwaliteitsaanpak voor enorm veel volgers!

Eva, inmiddels ook bekend van radio en TV geeft een inspirerende lezing in intieme setting voor de basisschooldirecteur. Met praktische handvatten die je direct in je eigen school kunt toepassen. En je krijgt ook nog eens haar mooie boek cadeau!

www.enigma.nl