fbpx

07-09-20Dorothée LoorbachVan budget gedreven naar waarde(n) gedreven

Wat is jouw mindset over geld? 

Wil jij weten hoe jij van budgetgedreven onderwijs naar waardegedreven onderwijs kunt transformeren? 

Wil jij weten hoe je er zelf voor kunt zorgen dat jij je als directeur/schoolleider niet meer afhankelijk voelt van wat jouw bestuur of onze overheid jou aanreikt aan middelen? 

Kies dan voor de sessie van Dorothée Loorbach. Je gaat wezenlijk anders denken over geld. Je gaat geld omzetten in waarde(n).

Want geen nieuws natuurlijk dat de onderwijsbranche de afgelopen jaren het kind van de rekening is geworden. Er is flink bezuinigd in plaats van geinvesteerd in het kapitaal van onze toekomst, het jonge kind. 

En dat doet jou iets als schooldirecteur. Je wilt graag de beste leerkrachten kunnen inzetten en flink kunnen door ontwikkelen met jouw school. Toch merk je dat geld (te) vaak een issue is en dat belemmert jou om te innoveren. Terwijl je weet dat er scholen zijn die het wel lukt om met dezelfde middelen te innoveren. 

Jij wilt dat ook. Meer gaan denken en doen vanuit het toevoegen van waarde in jouw school.

Dorothée kan jou laten kijken vanuit waarde [in plaats van kosten of budget]. Het inzetten van de beschikbare middelen om waarden na te leven.

Zij deelt haar eigen waardevolle levenslessen over geld met je en ze legt technieken uit voor creatief en/of innoverend denken die jij de volgende dag al kunt toepassen. Om vanuit de financiële beperkingen waar jouw school wellicht mee te maken heeft (of krijgt) te gaan denken en doen in creatieve oplossingen. 

Dorothée Loorbach heeft een brede achtergrond in allerlei sectoren. De laatste 14 jaar is zij ondernemer en heeft ze tijden gekend dat ze veel geld te besteden had maar ook tijden dat ze van bijna niets moest zien rond te komen. 

Juist in tijden dat er minder geld beschikbaar was, heeft zij zich creatief kunnen ontwikkelen. Zij mislukte in eerste instantie als ondernemer en dat werd later haar grootste succes. 

Hoe? Daar gaat ze jou alles over vertellen. Ze heeft er zelfs een boek over geschreven. ‘Blut’ heet dit boek en is onderdeel van het geldproject dat zij enige tijd geleden heeft opgestart. 

Haar laatste TEDx talk werd door bijna 1 miljoen (!) mensen bekeken en heeft veel losgemaakt bij een nog grotere groep. 

Kies je voor deze inspirerende sessie, dan kies je voor waarde in plaats van voor geld. 

Uiteraard zit haar boek na afloop in jouw goodie-bag. 

www.soundofconfetti.nl