fbpx

Een warme ontvangst

Zoek je een stijlvolle huiselijk zakelijke plek om jullie vergadering of training, hei- of inspiratiesessie te houden? Met meer ruimte & privacy. Met meer onderlinge verbinding. Andere gesprekken. Met de nieuwste digitale presentatie-middelen, eigen parkeerplaatsen, hele fijne catering en ook nog eens op maar 5 minuten loopafstand naar het bruisende centrum van Enschede?

Stadshuys053 biedt directie & managementteams, zorg- en marktteams, bestuurders, (master)trainers en (master)coaches een prachtige plek om te inspireren en geinspireerd te worden.

Onze locatie leent zich uitstekend in stijl en besloten bijeen te komen. Een plek waar je letterlijk meer ruimte hebt om je stem te laten horen en om gehoord te worden. 

Bedrijven en organisaties kunnen onze locatie reserveren voor heel uiteenlopende type sessies. Een directie-overleg, management meeting of relatie-dag? Een training, sollicitatieprocedure of een meerdaagse?

Wij zorgen dat jullie dag (deel) volledig verzorgd wordt zodat jullie kunnen focussen op de inhoud en op de output. 

Kom gerust eerst even kijken of jullie gelegenheid aansluit bij onze fijne plek! 

 

Thuis zijn…

Wij geven iedereen die in Stadshuys053 komt het gevoel dat ze “thuis” mogen zijn. Er is een persoonlijke ontvangst en er is een luisterend oor in deze snel individualiserende maatschappij. Juist op deze plek kunnen we elkaar zien. De besloten sfeer en de stijlvolle inrichting nodigen uit om contact met elkaar te maken. De lichte vertrekken met hoge plafonds, warme kleuren en heerlijke stoelen zorgen voor de juiste vibe, voor een optimaal groepsgevoel.

Bij binnenkomst wordt er al volop verbinding met elkaar gemaakt. De fijne catering met heerlijke koffie/thee en lekkers, een luxe lunch of lekker dinerbuffet maken de dag compleet. Wij streven naar hoogwaardige gastvrijheid, een plek waar je welkom bent.

Je reserveert onze locatie exclusief voor je eigen groep. Dus geen afleiding van anderen. Jullie zijn een beetje zelfvoorzienend zodat wij jullie niet steeds hoeven te storen of onderbreken. Iedereen pakt eten en drinken naar behoefte en zoekt een eigen plek om tussendoor even te ontspannen. De besloten stadstuin waar je via openslaande deuren in loopt zorgt voor het stadse buitengevoel.

Voor de sportievelingen is er in de pauze een putting green.  

Digitaal presenteren

Via supersnel internet kun je gebruik maken van het verrijdbare digitale presentatiescherm. Hierop zit ook een flipover functie van waaruit je alle geschreven visualisaties rechtstreeks naar de deelnemers kunt sturen. Ideaal ook om interactieve trainingen te geven. Plug & Play. 

Ook andere vergader/trainingsbenodigdheden zijn aanwezig zoals stiften, A3 en A4 papier, een flip-over, post-it”s, schrijfblokken en pennen. Deze materialen zijn bij het arrangement inbegrepen.

Verschillende ruimtes

Willen jullie gedurende de dag uiteen in verschillende groepjes? Ook dat kan. Jullie hebben verschillende ruimtes tot jullie beschikking. Relaxte banken in de living, een grote vergadertafel  met goed zittende stoelen. Diverse opstellingen zijn te maken. Een (coaching) ruimte waar even gebeld kan worden. Of waar in alle rust een 1 op 1 gesprek gevoerd kan worden.

Organisaties ervaren onze locatie ook als ideaal voor sollicitatierondes omdat we de beschikking hebben over een separate ingang/uitgang en een ontvangstruimte voor sollicitanten. Ook is het mogelijk een host de sollicitanten te ontvangen met alvast een kop koffie zodat deze zich gelijk op zijn of haar gemak voelt! 

Voor een trainer / spreker of collega van ver hebben we aangrenzend aan ons pand een geheel zelfvoorzienende studio voor een overnachting. Hier kun je overnachten voor- of na de sessie. Handig toch! Met eigen opvang en voorzien van alle gemak, zelfs een sauna! 

Oliemolensingel 175    7511 BB Enschede    +31(0)6 3303 5922    info@stadshuys053.nl