fbpx

Een warme ontvangst

Zoek je een stijlvolle locatie waar vergaderen & trainen optimaal wordt gefaciliteerd? Met de nieuwste digitale presentatie-middelen, eigen parkeerplaatsen, hele fijne catering en ook nog eens op maar 5 minuten loopafstand naar het bruisende centrum van Enschede?

Stadshuys053 biedt directie & managementteams, zorg- en marktteams, bestuurders, (master)trainers en (master)coaches een prachtige plek om te inspireren en geinspireerd te worden.

Thuis zijn…

Wij willen de mensen die in Stadshuys053 komen, ook echt het gevoel geven dat ze “thuis” zijn. Wij hebben een luisterend oor in deze snel individualiserende maatschappij. Juist op deze plek kunnen we elkaar zien. De besloten sfeer en de stijlvolle inrichting nodigen uit om contact met elkaar te maken. De lichte vertrekken met hoge plafonds, warme kleuren en heerlijke stoelen zorgen voor de juiste vibe, voor een optimaal groepsgevoel. Bij binnenkomst wordt er al volop verbinding met elkaar gemaakt. De fijne catering met heerlijke koffie/thee en lekkers, een luxe lunch of lekker dinerbuffet maakt de dag helemaal compleet. Wij streven naar hoogwaardige gastvrijheid, een plek waar je welkom bent.

Je reserveert onze locatie exclusief voor je eigen groep. Dus geen afleiding van andere mensen. Exclusief betekent ook een klein beetje zelfvoorzienend. Iedereen pakt eten en drinken naar behoefte en zoekt een eigen plek om tussendoor even te ontspannen. De besloten stadstuin waar je via openslaande deuren in loopt zorgt voor een beetje stads buitengevoel. Voor de sportievelingen is er in de pauze een putting green of een tennistafel voor een balletje pingpong. 

Digitaal presenteren

Via supersnel internet kun je gebruik maken van het verrijdbare digitale touch screen presentatiescherm. Hierop zit ook een flipover functie van waaruit je alle geschreven visualisaties rechtstreeks naar de deelnemers kunt sturen. Ideaal ook om interactieve trainingen te geven. Je kunt met 4 personen tegelijk je presentatie laten zien. Plug & play.

Ook andere vergader/trainingsbenodigdheden zijn aanwezig zoals een losse papieren flipover, post-its en schrijfwaren. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Verschillende ruimtes

Willen jullie gedurende de dag uiteen in verschillende groepjes? Ook dat kan. Jullie hebben verschillende ruimtes tot jullie beschikking. Relaxte banken in de living, een grote vergadertafel  met goed zittende stoelen. Diverse opstellingen zijn te maken. Een (coachings)ruimte waar even gebeld kan worden. Of waar in alle rust een  1 op 1 gesprek gevoerd kan worden. Organisatie ervaren onze locatie ook als ideaal voor sollicitatierondes omdat we de beschikking hebben over een separate ingang/uitgang en een ontvangstruimte voor sollicitanten. 

Voor een trainer die van ver moet komen, hebben we aangrenzend aan ons pand een studio (Studio Stadshuys053). Deze biedt de mogelijkheid voor een voor- of na overnachting. Met eigen opvang en voorzien van alle gemak, zelfs een sauna! 

Oliemolensingel 175    7511 BB Enschede    +31(0)6 3303 5922    info@stadshuys053.nl

Share This