fbpx

Een warme ontvangst

Zoek je een stijlvolle locatie waar vergaderen & trainen optimaal wordt gefaciliteerd? Met de nieuwste digitale presentatie-middelen, eigen parkeerplaatsen, hele fijne catering en ook nog eens op maar 5 minuten loopafstand naar het bruisende centrum van Enschede?

Stadshuys053 biedt directie-teams, managementteams, young professionals, bestuurders, (master)trainers en (master)coaches een prachtige plek om te inspireren en geinspireerd te worden. 

 Wij willen de mensen die in Stadshuys053 komen, ook echt het gevoel geven dat ze “thuis” zijn. Wij hebben een luisterend oor in deze snel individualiserende maatschappij. Juist op deze plek kunnen we elkaar inspireren. De besloten sfeer en de stijlvolle inrichting nodigen uit om contact met elkaar te maken. De lichte vertrekken met hoge plafonds, warme kleuren en heerlijke stoelen zorgen voor de juiste vibe, voor een optimaal groepsgevoel. Bij binnenkomst wordt er al volop verbinding met elkaar gemaakt. De fijne catering met heerlijke koffie/thee en lekkers, een luxe lunch of lekker dinerbuffet maakt de dag helemaal compleet. Wij streven naar hoogwaardige gastvrijheid, een plek waar je welkom bent.

 Je huurt onze locatie exclusief met je eigen groep. Dus geen afleiding van andere mensen. Exclusief betekent ook een eigen koffie/thee corner en een gevulde koelkast waar je gedurende de dag zelf heerlijke drankjes uit kunt nemen. Een groene besloten tuin waar je via openslaande deuren zo in wandelt en heerlijk kunt zitten. Voor de sportievelingen is er in de pauzes een putting green. 

Digitaal presenteren

Via supersnel internet kun je o.a. gebruik maken van een verrijdbaar digitaal presentatiemiddel met touchscreen waar ook een whiteboard/flipover functie op zit. Ideaal ook om interactieve trainingen mee te geven en waar iedereen uit de groep met zijn of haar laptop op kan aansluiten. Het is een heel gebruikersvriendelijk presentatiemiddel. Plug & play.

Ook heb je de beschikking over allerlei andere vergader/trainingsbenodigdheden zoals een flipover, post-its en schrijfwaren. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Verschillende ruimtes

De groep heeft verschillende ruimtes tot de beschikking zodat deze ook is op te splitsen. Relaxte banken in de living, een grote vergadertafel  met goede stoelen waarmee diverse opstellingen te maken zijn. Een (coachings)ruimte waar even gebeld kan worden of 1 op 1 een goed gesprek gevoerd. En natuurlijk de ruime woonkeuken met eigen coffee corner en gevulde koelkast. Bij mooi en droog weer is ook de buitenruimte heerlijk toeven. 

Voor een trainer die van ver moet komen, hebben we zelfs een overnachtingsmogelijkheid. 

Oliemolensingel 175    7511 BB Enschede    +31(0)6 3303 5922    info@stadshuys053.nl