fbpx
Instagram Canva training Enschede

Vrijdag 20 september
Combi – CANVA & INSTAGRAM

Canva door Lydia Weenk | Instagram door Maryke Mondria
Voor (content) marketeers & ondernemers

Vrijdag 20 september | 09:15 – 16:00 uur | @Stadshuys053 | Oliemolensingel 175
€ 475,- excl. btw op factuur. Inclusief koffie/thee, lekkers en een uitgebreide gezonde lunch (2e collega 25% korting!).

Programma 

09.15 uur – persoonlijke ontvangst
09:30 uur – start Canva workshop door Lydia Weenk
12.00 uur – lunch & netwerken
12.30 uur – start Instagram training door Maryke Mondria
14.00 uur – pauze & netwerken
14.30 uur – vervolg Instagram training door Maryke Mondria
15.30 – 16:00 uur- afronden & netwerken met drankje / snack

Instagram Training

Jouw/jullie onderneming (of die waar jij voor werkt) impactvol positioneren op Instagram
Instagram inzetten als marketingmiddel voor jouw onderneming is onmisbaar geworden in een effectieve communicatie-strategie. Toch zijn er nog veel bedrijven die nog steeds niet of nauwelijks actief zijn op Instagram. En dat is zonde want er valt veel te winnen met de juiste strategie.

Wil jij weten welke content past bij welke knoppen? Daar kan Maryke Mondria jou alles over uitleggen! Zij legt o.a. aan de hand van succesvolle Instagram profielen van allerlei type ondernemingen uit hoe jij als (content)marketeer binnen jouw bedrijf de juiste richting krijgt om Instagram voor jullie bedrijf te laten werken. Er is ruimte om zelf te oefenen met de mogelijkheden. Neem je eigen laptop en (werk)telefoon dus mee!

Maryke begrijpt dat jij door de vele mogelijkheden en kanalen door de bomen het bos niet meer ziet. Instagram is een perfect kanaal om je doelgroep te bereiken. Zeker nu andere social media kanalen minder populair worden, zoals Facebook. Maar ook wanneer, bijvoorbeeld TikTok, populairder wordt, met name onder de jeugd. Instagram blijft nog steeds super interessant voor de zakelijke markt. Met haar passie, creativiteit, kennis en 18 jaar ervaring in marketingvraagstukken kan zij niet wachten jouw bedrijf verder te helpen op het gebied van social media, content en creatie.

Voor wie is de Instagram Training?

Deze Instagram Training is voor (content) marketeers & ondernemers die zakelijk meer succes willen behalen met Instagram. Jullie willen niet achterblijven maar weten niet goed hoe en/of waar te beginnen. Welke content past bij welke functionaliteit? En hoe ziet een goede strategie (middels contentkalender) eruit?

De training die Maryke geeft is een combinatie van haar Strategische Content Training en haar Praktische Instagram Training.

“Voor mij is Instagram een ideaal verkoopkanaal, zo’n 75% van mijn klanten komt via dit kanaal bij mij terecht. En dat gun ik jou ook!” -Maryke Mondria-

Canva Workshop

Canva is dé GRATIS ontwerptool waarmee je hele toffe en professionele ontwerpen kunt maken. Iedereen kan met deze online tool werken. Het kan waar en wanneer je maar wilt, op je laptop, tablet of mobiel. Je maakt gewoon een gratis account aan met je e-mailadres en je ontpopt je als een ware pro! Én kom je erachter dat er best veel creativiteit in jezelf zit!

Dat houdt dus in dat je grafische vraagstukken niet meer hoeft uit te besteden, maar gewoon zelf kunt invullen.
In Canva staan duizenden sjablonen (ja, echt!) die je met een paar drukken op de knop geheel aan je eigen huisstijl kunt aanpassen en kunt inzetten in je Instagram posts. Je kunt sjablonen maken voor al jullie social media visuals (reels, verhalen en berichten), infographics, flyers, folders, visitekaartjes, presentaties (PowerPoint) of uitnodiging voor een jubileum, verjaardag of afscheid van een collega. Iedereen gaat denken dat je dit hebt laten maken!

Wat Lydia je in 2 uur gaat leren:
• Introductie van de Canva-interface en -tools
• Je eigen huisstijl toevoegen
• Het maken van een nieuw ontwerp en het kiezen van het juiste formaat
• Het toevoegen van tekst en afbeeldingen aan het ontwerp
• Het gebruik van sjablonen en ontwerpelementen om het ontwerp te verbeteren
• Het delen en exporteren van het ontwerp voor verschillende doeleinden
• Tips en trucs voor het efficiënter werken met Canva, waaronder AI.

Meer over Design by Ly vind je op haar website.

Praktische informatie

Gedurende de dag is er voldoende ruimte om op je eigen laptop of telefoon al te oefenen (dus neem die mee!) en nadien krijg je van beide een (digitale) hand-out. De prijs voor deze hele inspiratiedag bedraagt 475 euro exclusief B.T.W. Hier is alles bij inbegrepen, dus ook de hand-outs.

Wil je met meer collega’s komen? Dat kan! Je krijgt op de 2e collega 25% korting op de totaalprijs.

De training vindt plaats in het stijlvolle Stadshuys053 in hartje Enschede. Met eigen parkeerplaatsen. Tijdens de trainingen leer je niet alleen heel veel, er is ook genoeg kans om te netwerken tijdens de koffie & thee breaks óf tijdens de uitgebreide lunch. Je krijgt de presentaties en een uitgebreid e-book nagestuurd zodat je al het geleerde ook gelijk in de praktijk kunt brengen. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden!

Instagram en Canva Training MetMaryke Stadshuys053 Enschede

Warm ontvangst

Natuurlijk worden jullie warm ontvangen en professioneel begeleid.

Wacht niet te lang, er is beperkte beschikbaarheid. Bel of mail dus snel om je aan te melden voor de Instagram Training.

Hartelijke groet,
Annemarie de Leeuw  – Eigenaar/facilitator

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Annemarie de Leeuw Stadshuys053 Enschede

Oliemolensingel 175    7511 BB Enschede    +31(0)6 3303 5922    info@stadshuys053.nl