fbpx

Mascha MooyBye Bye Burn-out

Weg met burn-outs in jouw organisatie!

 

In de periode dat Mascha zelf met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak was voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Dat kon anders!

Daarom liet zij zich omscholen tot burn-out specialist, om vervolgens haar bedrijf Bye Bye Burnout op te richten. Inmiddels heeft Bye Bye Burnout een landelijk dekkend netwerk in het Nederlandse bedrijfsleven en in kennisorganisaties met een concrete aanpak gericht op herstel.

Mascha biedt op een heldere manier duidelijkheid over het laten dalen van de verzuimkosten door medewerkers binnen 100 dagen weer op de werkplek te krijgen. Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Mascha weet dat!

Uit haar eigen ervaringen heeft zij de 100 dagen-methodiek ontwikkeld. Deze methodiek helpt werkgevers medewerkers beter en effectiever te begeleiden.

Mascha is spreker en adviseur voor veel bedrijven en (onderwijs)instellingen. Zij adviseert deze op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Dit doet Mascha op een humoristische no-nonsense manier. Ook is Mascha sparringpartner voor leidinggevenden en ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen organisaties wordt Mascha vaak ingehuurd als spreker en trainer voor young professionals (startende leerkrachten!) die aan het begin van hun carrière staan. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out.

Wil jij meer handvatten om burn-outs in jouw organisatie voor te zijn en medewerkers op de juiste manier te begeleiden? Kies dan voor de sessie van Bye Bye Burn-out!

Aan het eind van de sessie krijg je het boek Bye-Bye burn-out mee als naslagwerk!

www.byebyeburnout.nl