fbpx

Mitchell BrownProfileer jouw organisatie met LinkedIn

Wat kan LinkedIn jou en jouw organisatie bieden?

 

 

Social Media: niet meer weg te denken uit ons leven. Een moderne manier om jezelf of jouw organisatie bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Een van die platforms is LinkedIn, veruit het grootste (internationale) social media platform ter wereld.

Kende je deze cijfers al?

Nederland kent inmiddels ruim 8 miljoen geregistreerde LinkedIn-accounts. Waarmee ruim 80 procent van de beroepsbevolking in Nederland vertegenwoordigd is op dit platform.

LinkedIn is veruit het grootste online platform voor professionals. 

Wat kan LinkedIn jou en jouw (school) organisatie bieden?

  • Je vindt er oneindig veel bruikbare informatie over maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland en in de rest van de wereld;
  • Het is een mega interessant platform voor het “branden” van jouw organisatie als merk in jouw stad en wijk; iedere werkende “zit” tegenwoordig op LinkedIn;
  • LinkedIn biedt jou een zee aan inspiratie als het gaat om maatschappelijke thema’s die actueel zijn en ingezet kunnen worden als thema’s in het dagelijkse praktijk;
  • LinkedIn kan een ideale wervingstool zijn bij vacatures in jouw (school)organisatie omdat je zeer gericht kunt zoeken op kwalificaties en vaardigheden die nodig zijn in jouw bedrijf of school.

Hoe actief ben jij al op LinkedIn? En wat heeft het jou en jullie organisatie inmiddels gebracht?

Mitchell Brown, LinkedIn expert, weet (bijna) alles over branding op LinkedIn. Hoe onderscheidt je je, wat straal je uit?  

“Branding is niet wat je mensen zelf vertelt, maar wat ze over jou vertellen als je er niet bij bent”.

Een gevleugelde uitspraak van Mitchell waar hij al velen mee aan het denken heeft gezet als het gaat om het “verkopen” van je bedrijf of organisatie. Dagelijks traint hij mensen in het optimaal inzetten van LinkedIn als middel om je bedrijf of organisatie op die manier te profileren zoals dat bij diegene past en aansluit bij de visie van het bedrijf of de organisatie.

Tijdens de Masterclass die hij in Stadshuys053 geeft neemt hij je graag mee in de verregaande mogelijkheden om via LinkedIn jouw (school) organisatie verder op de (digitale) kaart te zetten.

Vragen die je beantwoord krijgt deze masterclass zijn:

  • Hoe verfraai jij jouw eigen profiel op LinkedIn (welke knoppen kun je inzetten)
  • Hoe schrijf je interessante stukjes (content) die ook iets van jou zelf laten zien als leider/bestuurder? 
  • Hoe creëer je via LinkedIn nieuwe volgers of ambassadeurs en daarmee een groter bereik voor jouw organisatie?

Wil je jouw organisatie beter op de (digitale) kaart zetten en meer doen met LinkedIn? Kies dan voor deze masterclass van Mitchell Brown!

 https://www.linkedin.com/in/mitchellrobertbrown/

 www.brightbrown.nl