fbpx

21-10-20Jort VerhageAl piepjong aan de directie-tafel

Als je als directeur of manager de jongere doelgroep niet begrijpt, dan kun je als organisatie niet meer groeien. Dat is de stellige overtuiging van Jort Verhage uit Amersfoort, 17 jaar jong en al sinds zijn 13e ondernemer. Met zijn bedrijf De Hofnar gooit hij hoge ogen en is hij een voorbeeld voor velen als het gaat om ondernemerschap op jonge leeftijd. 

Het afgelopen jaar is hij haast een landelijke bekendheid geworden. Zijn posts op LinkedIn worden door duizenden geliked en gedeeld. Zijn boodschap wordt weids verspreid in het bedrijfsleven.

Inmiddels mag hij wekelijks aanschuiven bij directies en besturen van de grote bedrijven. Om hen te adviseren over de belangrijke rol die jongeren kunnen spelen in hun groei & ontwikkeling: onbevangen en met een open mind!   

Het wordt steeds belangrijker niet langer alleen maar OVER jongeren te praten maar juist MET jongeren. Jort heeft als missie zoveel mogelijk organisaties MET jongeren in gesprek te laten gaan over hun toekomstvisie, die beter aan te laten sluiten bij de nieuwe generatie. 

Hoe jong hij ook is, Jort is een veelgevraagd spreker op congressen & seminars om zijn missie kracht bij te zetten. En daar maakt hij steeds weer grote indruk. 

“Jongeren hebben een unieke kracht: zij zijn niet gehinderd door kaders van vakgebieden, regeltjes, conventies of tunnelvisies. Zij kijken onbevangen naar de wereld. Dit kan ontzettend waardevol zijn. Het leidt meestal namelijk tot simpel toepasbare oplossingen voor problemen, dilemma’s of andere kwesties”, zegt hij. 

Ook geeft hij workshops op scholen waarin hij zijn positieve ervaringen over jong ondernemerschap deelt met jongeren en hij ze tactieken en technieken aanleert hoe een goed idee om te zetten in een actieplan. 

Denken in kansen en mogelijkheden, daar is Jort een zeer inspirerend voorbeeld van! 

Wil jij al directeur of bestuurder ook eens onderzoeken hoe jij jongeren kunt betrekken bij jouw bedrijfsvoering? Kom dan naar deze sessie in Stadshuys053. 

Jort laat je in deze sessie weten welke mooie resultaten dit oplevert! 

Kortom: een inspirerende sessie over jong ondernemerschap! 

www.approvedbya.nl 

 

 

Share This