fbpx

28-09-20Henk-Jan KoershuisDuurzame inzetbaarheid door vitaliteit

Hoe leren we onszelf en onze kinderen een gezonde life-style aan?

Goede voeding, voldoende beweging & ontspanning is onmisbaar om gezond op te groeien en tot op hoge leeftijd te kunnen functioneren. Duurzame inzetbaarheid door vitaliteit…….

Door kinderen al zo jong mogelijk bewust te maken van de vele voordelen van gezonde voeding en voldoende beweging, is de kans groot dat zij op latere leeftijd ook nog vitaal zijn. 

Deze boodschap vertaalt Henk-Jan Koershuis naar een Gouden Boodschap. Voor iederéén.

Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over vitaliteit in relatie tot voeding en beweging. Het is belangrijk dat we kinderen al van jongs af aan het belang van goede voeding & voldoende beweging bijbrengen. Al jong leren kinderen bepaalde voedingspatronen aan, ingegeven door de leefstijl van ouders.

Dus ook op school mag hier meer aandacht voor komen. Het aantal ongezonde traktaties bijvoorbeeld is op veel scholen nog steeds heel hoog. En medewerkers zouden zich ook meer bewust mogen worden van goede voeding en voldoende beweging. Opdat ook zij tot aan hun pensioen fit en vitaal blijven. 

Henk-Jan sprak al voor ruim 30.000 mensen. Volgens hem is de epidemie van overgewicht en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels alleen te stoppen door al vanaf jong af aan anders tegen ons voedingspatroon aan te kijken. Hij verkondigt de boodschap over radicaal anders eten en radicaal anders leven!

Inspiratie voor jou als schoolleider hoe je deze belangrijke boodschap in jouw basisschool breed kunt uitdragen aan team en leerlingen! 

INSPIREREND, CONFRONTEREND, INFORMEREND EN VOORAL ENORM LEUK

Boeiende anekdotes en treffende voorbeelden. Zijn interessante betoog blijft hangen in je systeem. En galmt als een echo door je hoofd als je boodschappen doet, aan tafel schuift of als je een broodje smeert. 

Zoals geen enkel voedingspatroon universeel is, zo ook is zijn Masterclass die hij in Stadshuys053 geeft, uniek! Wervelend, inspirerend en duurzaam inzetbaar!

Wil jij weten hoe je als schoolleider een voorbeeld kunt zijn voor team, leerlingen en ouders als het gaat om vitaliteit?

Kies dan voor deze sessie waarin Henk-Jan Koershuis jou zijn gouden boodschap (én boek) meegeeft!

www.debesteverliezer.com